MERKKI-MITALICUP 2019

Merkki-Mitalicup on VARSY:n seurojen välinen joukkuekilpailu, jossa kilpailevat seurojen

urheilukouluikäiset tytöt ja pojat, T/P 9-11-13.

Karsinta Merkki-Mitalicup finaaliin

Merkki-Mitalicup finaaliin pääsevät Varsyn seuracupin piirikisoissa sarjoissa T/P9-11-13 vähintään 10000 pistettä keränneet seurat, kuitenkin vähintään yksitoista eniten pisteitä kerännyttä seuraa sekä finaalin isäntäseura.

Lajit, osanotto-oikeus ja pistelasku:

Noudatetaan Vattenfall- seuracupin piirikisojen sääntöjä ja lajeja.

Merkki-Mitalicup finaalin säännöt:

1. Finaali Naantalissa8.9.

Merkki-Mitalicup on kutsukilpailu, johon kutsutaan Varsyn-seuracupin piirikisojen perusteella sarjoissa T/P9-11-13 eniten pisteitä keränneet seurat.

2.  Lajit finaalissa

P/T13: 60m, 1000m, 3-loikka, kiekko, 4x100m.

P/T11: 60m, 1000m, korkeus, keihäs, 4x50m.

P/T9: 40m, 1000m, pituus, kuula, 4x50m.

sukkulaviesti: 12x n.50m (joka sarjasta kaksi edustajaa)

3.  Osanotto-oikeus ja kenttälajien suorituskerrat

Seura saa nimetä lajiin kaksi osanottajaa, sama urheilija voi osallistua vain yhteen lajiin ja viestiin. Sarjat ovat avoimet, nuorempi kilpailija voi osallistua ylempään sarjaan, kuitenkin vain yhden ikäluokan sarjaan finaalissa (myös viesti). Heitoissa, pituushypyssä ja 3-loikassa kolme suoritusta.

4.  Pistelasku

Jokaisessa henkilökohtaisessa lajissa ja viestissä seuran paras urheilija/joukkue tuo pisteitä seuralleen sijoituksen perusteella, voittaja 12p, toinen 11p, kolmas 10p jne. Seura, jolla ei ole lajissa edustajaa, jää lajissa pisteittä. Sukkulaviestissä jaetaan tuplapisteet.

5.  Palkinnot

Merkki-Mitalicup finaalissa palkitaan kolmen parhaan seuran urheilijat mitalein, sekä parhaat seurat kauden palkitsemistilaisuudessa.

6.  Osanottomaksu

Osanottomaksun lisäksi finaaliin osallistuva seura on velvollinen hoitamaan yhden lajin toimitsijatehtävät.

7.  Ilmoittautumiset

Isäntäseuran ohjeiden mukaan, www.kilpailukalenteri.fi