Tuomarikoulutus

TUOMARIKOULUTUS 2019

VARSY järjestää tuomarikoulutuksia kevään aikana seuraavan ohjelman mukaan:

LÄHETTÄJÄKOULUTUS  (2lk)

Lähettäjäkortin saadakseen henkilön pitää osallistua lähettäjäkoulutukseen. Kortti on voimassa 4 vuotta. Jotta kortti uusitaan, henkilön pitää osallistua koulutukseen viimeistään kortin voimassaolon viimeisenä vuonna. Lisäksi pitää olla toiminut lähettäjänä säännöllisesti ja tuntea lähettämistä koskevat säännöt.

• 10.1. Turku LiikU:n toimisto (Humalistonkatu 6) klo 18

Teoriaosuus to 10.1, käytännön osuus talven hallikisoissa ja yhteislähtöharjoituksissa Kupittaalla, lähetysvuorot sovitaan teoriapäivän päätteeksi.

Sitovat ilmoittautumiset sähköisellä ilmoittautumislomakkeella 6.1. mennessä, lomakkeeseen pääset TÄSTÄ

Kurssin hinta 15€, sisältäen lähettäjäkortin.

Tiedustelut, Juha-Pekka Mero p. 050-4242158 juha-pekka.mero@dnainternet.net

TASO II          (Tuomari)

Henkilö voi ohittaa ykköstason ja aloittaa kouluttautumisensa suoraan kakkostasolta, jos hänellä on jo ennestään kokemusta kilpailuissa toimimisesta sekä perustiedot yleisurheilun säännöistä. Kurssilla käydään läpi yleisurheilun kaikki tärkeimmät säännöt ja totutaan samalla käyttämään oikein kansainvälistä sääntökirjaa sekä löytämään tarvittavat asiat sieltä nopeasti.

• 22. ja 24.1. Naantali (Maijamäen koulu, Kristofferinkatu 1), molempina päivinä klo 18

Ilmoittautuminen sähköisellä ilmoittautumislomakkeella 18.1. mennessä, lomakkeeseen pääset TÄSTÄ

Kurssin hinta 25€, sisältäen kv-säännöt.

TASO III         (Lajijohtaja)

Osallistujalla täytyy olla jo ennestään Tuomarin kortti. Kurssilla käydään jälleen läpi yleisurheilun sääntöjä ja eri lajien käytännön järjestämistä. Kolmostason kurssilla näkökulma muutetaan lajinjohtajan näkö-kulmaksi. Kolmostasolla valmentaudutaan ryhmän esimiehen rooliin ja omaksutaan sääntöjen puolelta vielä nekin osat, jotka tulevat vastaan rutiinista poikkeavien tilanteiden hoitamisessa. Kolmostason kurssille voi hakeutua, kun edellisen tason saavuttamisesta on kulunut noin kaksi vuotta.

Koulutus on uudistunut, käytetään sähköistä oppimisympäristöä!

Ilmoittautumisajan umpeuduttua kurssilainen saa kouluttajalta tunnukset oppimisympäristöön sekä tutustuu oppimisympäristössä tutkintomateriaaliin.

Kurssi-illan jälkeen kurssilainen suorittaa kurssikokeen oppimisympäristössä.

Kurssin hinta 30€, sisältäen kv-säännöt ja mestaruuskilpailusäännöt.

TASO I           (Toimitsija)

Ykköstason kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille, joilla ei ole varsinaista kokemusta kilpailuissa työskentelemisestä. Kurssia tarjotaan erityisesti sellaisille lasten vanhemmille, jotka käyvät seuraamassa lastensa harjoituksia ja kaipaavat jotain omaa puuhailtavaa sen yhteydessä. Kurssi suoritetaan yhtenä iltana ”ulkona kentällä” niin, että asiat selostetaan niiden omilla suorituspaikoilla.

Kurssin hinta 15€, sisältäen yu-tuomarin aloitusoppaan ja lasten yu- säännöt.

Tiedustelut anne.froberg@turunweikot.fi

Taso I-III kursseille osallistuvien ”kertaajien” kurssimaksu on 5€ + koulutusmateriaali

KÄVELYTUOMARIKURSSI

Kurssin hinta 20€, sisältäen koulutusmateriaalin ja tuomarikortin.

Tiedustelut anne.froberg@turunweikot.fi

Tuomarikurssitilaukset ja tiedustelut: Anne Fröberg p.0400-962712.