I-tason lasten yleisurheiluohjaajatutkinto

I-TASO, LASTEN YLEISURHEILUOHJAAJATUTKINTO (LYT)

Lähijaksojen lisäksi tutkinto sisältää välitehtäviä.

kenelle;

•  lasten ohjaajille tai ohjaajiksi aikoville
  • osallistujalta edellytetään vähintään 14 vuoden ikää

tavoite;

• tutkinnon jälkeen ohjaaja osaa opettaa ja ohjata lasten liikuntaa, harjoituksia lapselle turvallisella ja kehittävällä tavalla
  • mahdollisuus hakeutua I-tason nuorten yleisurheiluohjaajatutkinnolle

sisältö ja kesto;

• mm. ohjaaminen, lasten yleisurheilun sisältö sekä lasten yleisurheiluvälineet käytännössä
  • koulutettava valmistautuu tutkinnolle tekemällä annetut ennakkotehtävät
  • lähijaksojen kesto on 12 tuntia
  • koulutusmateriaalina; Yleisurheiluohjaajan opas

Kurssin hinta on 130 euroa/hlö, sisältäen koulutuksen, tilat ja kurssimateriaalin.

Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet sähköpostina ennen kurssin alkua.  Tutkinnolle ilmoittauduttuaan kurssilainen saa kouluttajalta ennakkotehtävän.

Seura voi tilata ”yleisurheiluohjaajatutkinnon” järjestettäväksi kotikunnassaan, mikäli seuralla on vähintään 4 kurssilaista omasta takaa. Tämän jälkeen kurssitiedot julkaistaan piirin nettisivuilla tiedoksi muille seuroille. Kurssin toteutuminen edellyttää kuitenkin 8 etukäteen ilmoittautunutta!

Tiedustelut Juha Oksanen, p. 040-5714836 varsy.toimisto(at)gmail.com